• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
SCHENGEN VİZELERİ














PARTNERLERİMİZ


DUYURU
Vize Randevuları Hakkında 

Değerli Misafilerimiz; Vize müraacatlarında yaşanan yoğunluk sebebiyle randevu alımında gecikmeler yaşanmaktadır. Bu sebeple seyahat planlamanızı en az 2 ay önceden yapmanızı ve vize işlemlerine başlamanızı tavsiye ederiz. Önemle bildiririz.



ANASAYFA


     PRAG-VİYANA-BUDAPEŞTE

   
Ürün Kodu : 510
Fiyat : 499 Euro 
Ürün Özellikleri
Temmuz, 1, 15, 22, 23 Ağustos, 5, 6, 12, 18, 27 Eylul 2015 Hareke Turk Havayolları Tarifeli Seferi ile 7 Gece / 8 Gun
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

YAZ DONEMİ

PRAG & VİYANA & BUDAPEŞTE

( Prag Gidiş , Budapeşte Donuş )

 Temmuz, 1, 15, 22, 23 Ağustos, 5, 6, 12, 18, 27 Eylul 2015 Hareket

Turk Havayolları Tarifeli Seferi ile

7 Gece / 8 Gun

1. GUN ISTANBUL-PRAG

Ataturk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 13:00`de buluşma. Turk Havayolları`na ait ucuş ile saat 16:00`da Prag`a hareket. Yerel saat ile 17:45`da varış. Varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz icin alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, Charles IV. koprusu, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi gorulecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme.

2. GUN PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gun serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz ekstra tam gun oğle yemekli Karlovy Vary turuna katılabilirler (Oğle yemekli ) (60 €). Akşam Vlatava Nehrinde tekne turuna ekstra olarak katılma imkanı (40 €). Geceleme otelimizde.

3. GUN PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gun serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenecek Dresden Turuna ( Almanya -Yemeksiz ) turuna katılabilirler (60 €). Akşam Orta Cağ Gecesine yemekli, ickili, muzikli eğlence programina ekstra olarak katılma imkanı (60 €). Geceleme otelimizde.

4. GUN PRAG - VIYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından ozel otobusumuz ile Viyana`ya hareket. Varışın ardından Viyana şehir turu. Gorulecek yerler arasında; Opera, Universite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Muzeler bolgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimizle Grinzing Meyhaneleri turlarına (45 €). ekstra olarak katılabilirler. Geceleme otelimizde.

5. GUN VIYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyenler yarım gunluk Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turu ( Viyana Ormanları Turu) (50 €). Arzu eden misafirlerimizle ekstra Konser izleme imkani (50 €). Geceleme otelimizde.

6. GUN VIYANA - (BRATISLAVA) - BUDAPEŞTE

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından hareket. Yol uzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak duzenlenecek Slovakya`nın başkenti Bratislava Gezisi. ( 30 € ). Tur sonrasında ozel otobuslerimizle Budapeşte ‘ye hareket. Budapeşte`ye varışı takiben şehir tanıtım turu. Turumuzda; Erszebet Koprusu, Gellert Tepesi, Balıkcılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli kopru, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı gorulecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Gece icin rehberiniz tarafından ekstra duzenlenecek Cigan Gecesi yemekli, ickili, muzikli eğlence. (45 €) Geceleme otelimizde.

7. GUN BUDAPEŞTE

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenecek Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. (Oğle yemekli ) (60 €) . Akşam dileyen misafirlerlerimizle ekstra organize edilecek Tuna nehri Tekne turuna katılabilirler.(20 €) Geceleme otelimizde .

8. GUN BUDAPEŞTE - ISTANBUL

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından havalimanın a transfer. Turk Havayolları`nın ucuşu ile saat 20:05`da İstanbul`a hareket saat 23:05`de İstanbul`a varış ve turumuzun sonu.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
Hava Durumu
Seyahat Sağlık SİGORTASI



30.000 € Teminatlı

YETKİLİ OLDUKLARIMIZ

ÜLKELER



AMERİKA VİZE İŞLEMLERİ 



KANADA VİZE İŞLEMLERİ




İNGİLTERE VİZE İŞLEMLERİ




AVUSTURALYA
VİZE İŞLEMLERİ




ÇİN VİZE İŞLEMLERİ